Aangenaam Akoestiek HPL H1334 ST9

Aangenaam Akoestiek is een collectie decoratieve en geluidabsorberende producten en voorziet je in het overzicht en de kennis om antwoorden te kunnen geven in akoestische vraagstukken.

Meer

Aangenaam Akoestiek HPL W980 ST15

Informeer naar de mogelijkheden!

Meer

AANGENAAM AKOESTIEK GREENWALLS

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Meer

AANGENAAM AKOESTIEK PET-VILT

Informeer naar de mogelijkheden!

Meer

Aangenaam Akoestiek

Een alledaags probleem waar iedereen wel eens tegenaan loopt is akoestiek, of eigenlijk een slechte akoestiek. Waar je jezelf slecht verstaanbaar kunt maken, op kantoor wanneer iedereen luid aan het overleggen of telefoneren is of een restaurant. Het geluid dat u eigenlijk wilt horen wordt overstemd door het omgevingsgeluid. Daarom is een goede akoestiek zo belangrijk. Denk onder andere aan conferentiezalen, kantoren, restaurants en callcenters, kinderdagverblijven en zwembaden.

Hierdoor krijgt het verbeteren van de akoestische leefbaarheid steeds meer aandacht. Het roept tegelijk ook vele vragen op, zoals “Hoe verhoog ik de spraakverstaanbaarheid?”, “Welke invloed heeft de akoestiek op welbehagen en productiviteit?” of “Wat is de nagalmtijd?”

Overal hebben de gebruikers behoefte aan akoestisch comfort, of het nu gaat om een schoolgebouw, spreekruimte, kantoor, restaurant.