ECOPLEX

Voor de productie van Ecoflex worden alleen de zuiverste, mooi rechte stammen gebruikt. Licht van kleur en gewicht, kwastvrij hout. Alleen het beste hout is goed genoeg. Met een fijne laagopbouw biedt Ecoflex een programma prettig te verwerken meubelplaten en multiplex met een constante kwaliteit aan.

Meer

Bewust duurzaam

De geteelde populus is de basis van Ecoplex. Wij zien de populus als een gewas omdat het een relatief korte periode gekapt kan worden namelijk na ongeveer 10 tot 15 jaar. Dit in tegenstelling tot de eiken, berken e.d.
Er worden direct na de kap weer nieuwe stekken geplant zodat de boom weer zijn doel kan vervullen; het opnemen van CO2 en het afgeven van zuurstof!

Ecoplex is een fijne lichtgewicht. Het hout splintert nagenoeg niet en is goed te schroeven door de lange vezel. Lakwerk of plakken met een extra strak eindresultaat? Met haar constante deklagen is Ecoflex de perfecte basis. Is een omgevingsvriendelijke oplossing gewenst? Door de zeer lage formaldehyde uitstoot zien musea en zorginstellingen dit product graag.

Ecoplex Stabilo is de stabiele krachtpatser in het programma, in haar soort is de collectie de meest uitgebreide. Een MDF deklaag met gekruiste latten vulling. Bekijk de producten voor alle mogelijkheden.

**Klik hier voor meer informatie over Ecoplex**

**Check hier de video voor het verhaal achter Ecoplex**