GETACORE GC2011

Ontwerpen in vrijheid. GetaCore biedt de ruimte. Deze Solid Surface kan driedimensionaal gevormd worden, is door-en-door gekleurd en kan optisch een naadloos resultaat bereiken. Door de samenstelling is het een echte alleskunner die intensief gebruik aan kan en een lange levensduur heeft. U kunt kiezen uit 3 of 10mm.

Meer

Design en toepassing met weinig beperkingen

Zowel in vorm als in toepassing kunt u met GetaCore alle kanten uit. Het is een acryl gebonden materiaal met gesloten oppervlak. Dit maakt het geschikt voor toepassingen waar het draait om hygiëne, duurzaamheid en intensief gebruik. Voor werkbladen, balies, bars en meubels in de horeca, voor zorginstellingen, in de retail, op kantoor of gewoon thuis in keuken of badkamer.

Is het meubel of blad beschadigd? Door een eenvoudige bewerking kunnen schades hersteld worden. Nalevering is geen enkel probleem door de unieke kleurgarantie van GetaCore.

En vergeet de uitstraling niet: de platen kunnen gepolijst worden naar de afwerking die gewenst is. Kies voor ‘smooth’ mat, een eigentijdse hoogglans of iets van alles wat daar tussen zit.