HALFFABRIKATEN

Wij maken het makkelijker voor u! Halffabrikaat, zoals de naam het eigenlijk al zegt, want met de reeds bewerkte producten kunt u sneller naar het eindresultaat werken. Onder constante omstandigheden vooraf geproduceerd in pasklare onderdelen. Zonder tijdrovende en kostbare verwerking direct te plaatsen. Niet meer zelf plakken, afbanden en soms niet eens meer zelf zagen.

Meer

Kwaliteit & tijdsbesparing in één

Meubelpanelen, diverse werkbladen, kastplanken, en standbouwtegels zijn beschikbaar. Direct gereed voor gebruik. Gegarandeerd constante kwaliteit doordat de halffabrikaten altijd in dezelfde omgeving geproduceerd worden.

Door middel van een lasertechniek worden Egger laserpanelen afgeband. Daarmee zijn lijmnaden verleden tijd. De afwerkingen die met een eigen machinepark vaak niet mogelijk zijn. Kortom, kwaliteitsproducten voor de interieur- en afbouw.

Tevens omvat ons productenprogamma de Pantoni-collectie. U kunt zelf kiezen uit 6 mogelijke dragers in deze collectie, die kunnen worden voorzien van een decoratieve voor- en achterzijde.

Voor het maken van binnenwerk van kasten maakt Corpuspaneel het extra makkelijk! Standaard veelgebruikte maatvoeringen volledig afgeband in de kleur volwit, die RAL 9010 benadert. Makkelijk te hanteren en verwerken, handzame panelen.

Wilt u panelen met het door u gekozen decor op maat laten zagen en afbanden? Wij regelen het voor u!
Neem dan contact op met Alldeco!