MULTIPLEX

Multiplex kent vele soorten. Berken, Beuken, Okoumé en Vuren zijn een greep uit het assortiment voor uw interieurwerk. Kruislings verlijmde fineren voor een stabiel resultaat. Snel voor u beschikbaar in een constante kwaliteit.

Meer

Welke multiplex kiest u?

De collectie multiplex bij Alldeco omvat meerdere houtsoorten en kan dus voor verschillende doeleinde gebruikt worden. Hieronder hebben wij voor opgesomd welke multiplex in de collectie van Alldeco zit met daarachter een voorbeeld waar het voor gebruikt kan worden.

Soort MultiplexGeschikt voor
Vuren Multiplexaftimmer werk / decoratief
Underlaymentwand-, vloer- en dakplaat
Pools grenen multiplexwanden en lijsten
Okoume multiplexexterieurgebruik (buitenbetimmering)
Lightplexaftimmerwerk / decoratief
Beukenmultiplexwerkbladen
Betonplexvloeren van bestelauto’s
Pantoni certiberkenverschillende doeleinden. Een met HPL beplakte multiplex
Berken MultiplexAfhankelijk welke kwaliteit u kiest is de B/BB kwaliteit geschikt voor lakken en de CP/CP is geschikt voor beplakken

.
Kwaliteit Berken Multiplex
Er zit verschil tussen de kwaliteit van onze collectie Berken Multiplex. Hieronder hebben wij de verschillende kwaliteiten weergeven en uitgelegd.

Kwaliteit B – ongepropt en geschuurd.
Een voeg is toegestaan als het op kleur en structuur uitgezocht is. Kleine open noestjes, kopscheurtjes en natuurlijke kleurnuances kunnen voorkomen.

Kwaliteit BB – Gepropt en geschuurd
Geen uitgevallen noesten en gering aantal, kleine reparaties. Kleine open noestjes, kopscheurtjes en kleurverschillen kunnen voorkomen.

Kwaliteit CP – Gepropt, gevuld en geschuurd
Grote kleurverschillen en grote vaste noesten zijn toegestaan. Kleine open noestjes, kopscheurtjes en kleine technische gebreken kunnen voorkomen.

U kunt ook het productblad rechts van de pagina downloaden.