WONDERWALL STUDIOS GALLON

Geproduceerd door lokale ambachtslieden in Azië. Upcycle, honesty, craftmanship. Met deze waarden bouwt Wonderwall Studios haar producten, een collectie wandbekleding van hergebruikt hout. Verouderd en getekend door de natuur.

Meer

WONDERWALL STUDIOS PARKER

Meer

Gerecycled hout

Alldeco zet zich in voor het behoud van de natuur en probeert zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Bij het samenstellen van ons assortiment letten wij hier ook op en hebben dan ook Wonderwall Studios toegevoegd.

Wonderwall Studios maken panelen van “tweedehands” hout! Voor Alldeco een perfecte toevoeging om het assortiment compleet te maken.
De panelen komen van verlaten huizen, vervallen schuren, overbelaste delen van spoorlijnen, oude vloeren en natuurlijk omgevallen bomen. Doordat het hout al eerder gebruikt is heeft het een unieke uitstraling en geeft een levendige sfeer. Het hout wordt zonder afwerking geschuurd, gelamineerd verlijmd en behandeld tegen ongedierte.

Bij Wonderwall Studios, net zoals bij Alldeco, wordt er constant gezocht naar duurzame en natuurlijk alternatieven om de natuur zo min mogelijk te belasten. Het meest kenmerkend aan Wonderwall Studios is dat zij met lokale ambachtsmensen werken (professionele houtbewerkers en timmerlieden) die om een uniek manier het hout een tweede leven geven.

Ook geïnteresseerd geraakt in de producten van Wonderwall? Bekijk hier dan eens de producten!